Segelkronan

M/S Segelkronan ligger förtöjd på Östra Brobänken, ett stenkast från Kastellet. Här serveras konferenslunch eller lunch till större grupper, tillagad ombord av våra skickliga kockar, serverad av vår duktiga personal. Vi sätter stor vikt på matens kvalitet och smak, och nöjer oss inte med att enbart servera lunch, vi vill att du ska bli väl omhändertagen, äta gott och lämna M/S Segelkronan mätt och belåten. För att boka Segelkronan.

Tel: 08 735 33 50
Email: info@segelkronan.se

Festvåning

M/S Segelkronan gör sig lysande bra som festvåning och vi på M/S Segelkronan tar gärna hand om alla bestyren till ert evenemang, så ni kan slappna av och njuta istället. Vi serverar god vällagad mat, allt från klassiska rätter, läckra bufféer till delikata tilltugg tillsammans med drycker handplockade efter era önskemål och val av meny.

Vi har färdiga menyer att välja ifrån. Har ni egna önskemål om mat och dryck så framför dessa så skräddarsyr vi meny efter era förslag. Självklart dukar vi upp i Kastellet om ni så önskar. Vid evenemang i Kastellet tillkommer lokalhyra.