Välkommen till unika lokaler mitt i Stockholm.

Kastellet Stockholm, som det ser ut idag, stod klart 1848, men har anor från 1660 talet. Varje dag hissas flaggan på Kastellets topp som en symbol för att Sverige är i fred.
Här blir ert evenemang – oavsett om du vill konferera, mingla, kalasa, nätverka – något utöver det vanliga.
Vi ser fram emot att välkomna er till oss!

Telefon: 08 735 33 50
Email: info@kastelletstockholm.se

Lokaler

På Kastellet Stockholm konfererar ni i vackra, inspirerande lokaler som erbjuder arbetsro och trivsel. Vi har plats för er, vare sig ni är 4 eller upp till 50 deltagare.

Kastellet består av två konferensplan. På entréplan ligger konferenslokal Krutrummet i direkt anslutning till vår vackra borggård. I andra planets mitt ligger konferenslokal Gunrummet och i flyglarna konferensrum Fylgia och Lilla Mässen. I samarbete med Briggen Tre Kronor kan vi även erbjuda konferenslokal Kolskjulet, med kapacitet på upp till 100 personer.

Gunrummet

Totalt består Gunrummet av sju rum. Huvuddel är ett runt föreläsningsrum med plats för ca 50 personer i biosittning. Lilla Mässen och Fylgia samt anslutande rum ingår. En lokal för möten innefattande både föredrag och workshops. Lokalen är utrustad med blädderblock, projektor och filmduk. Gunrummet kan även med fördel användas för mingel, middagar, kundevent och mottagningar.

Lilla Mässen

Önskas utsikt mot Djurgården, Beckholmen och strömmen är konferensrum Lilla Mässen perfekt. Här får 18-20 personer plats att konferera i styrelsesittning. TV-skärm, blädderblock, anteckningsblock och pennor finns alltid i lokalen. Ytterligare två mindre rum ingår och gör det möjligt att ha grupparbete eller avskilda aktiviteter.

Fylgia

I Kastellets östra flygel på första våningen ligger konferensrum Fylgia med kapacitet för 18-20 personer runt bordet. I anslutning ligger två  rum med klubbrumskänsla som ger tillfälle att dela upp konferensdeltagarna i mindre diskussions-och arbetsgrupper. Lokalen är utrustad med TV-skärm, blädderblock, anteckningsblock och pennor.

Krutrummet

Önskas det att undvika trappa och ha nära till vår fantastiska borggård är konferensrummet Krutrummet perfekt. Här får det plats upp till 16 personer att konferera i styrelse sittning. TV-Skärm, högtalare blädderblock, anteckningsblock och pennor finna tillgänligt i konferensrummet. Krutrummet har även tillgång till ett grupprum med en soffgrupp och fotöljer perfekt för grupparbeten. I anslutning till Krutrummet ligger borggården som gör det möjligt för aktiviteter och frisk luft.

Borggården

Med storslagen utsikt mot Södermalm, kryssningsterminalerna och strömmens in- och utlopp ligger Kastellets borggård. En avskild utomhusyta för grillkvällar, mingel, företagsträffar, mottagningar, bröllop eller helt enkelt för pauser. Under årets varma månader erbjuder Borggården en mysig uteplats med ledig känsla.

Aktiviteter

Varför inte börja konferensen med en uppiggande båttur på Strömmen, eller en gruppövning som lyfter mötesdeltagarnas energi och engagemang?

I både egen regi och i samarbete med framstående eventbolag skräddarsyr vi aktiviteter och events efter era önskemål och behov.