Event och Aktiviteter

Kastellet Stockholm och M/S Segelkronan används flitigt som både konferens- och eventlokaler. Uppskattade och roliga middagar, kalas, kick-offs, teamutmaningar har genomförts här, både inomhus och ute på Kastellholmen och på vattnet. Vi har lång erfarenhet av att organisera och genomföra event och ser fram emot att hjälpa er med ert.

Mingel

Är det dags för ett födelsedagsfirande, ett sommar mingel, en årsdag eller bara rolig kväll med nära och kära? Vi anordnar fester av alla slag! Våra lokaler Kastellet Stockholm och M/S Segelkronan är fyllda med möjligheter och vi ser efter era behov och önskningar. Här kan ni välja mellan allt från sittande middagar, gående buffé eller lättare mingel, vad som än passar er bäst.

 

.

Bröllop

Letar ni efter den perfekta platsen för jus ert dröm bröllop? Vi har gedigen erfarenhet av att skräddarsy och arrangera bröllop anpassat efter just er dröm och efterfrågan. Här kan ni välja att viga er med havsutsikt och skåla på borggården med nära och kära för att fira in ert nya kapitel. Därefter kan ni välja att ha er bröllopsmiddag i tält på borggården eller gå ner till mysiga M/S Segelkronan. I båda våra lokaler kan ni dansa långt in på småtimmarna. Vi sköter allt ni efterfrågar så ni kan luta er tillbaka och njuta av just er dag!

Foretagsevent

Företagsevent

Kastellet Stockholm och M/S Segelkronan har vad som krävs för ett komplett och lyckat företagsevent. Här kan ni hålla er planeringsdag med möten och föreläsningar under dagen, för att fortsätta med drink på Kastellets borggård, och avsluta med middag och fest på M/S Segelkronan och/eller Kastellet. Möte, mat och fest i ett.

 

 

.

På mötet

På mötet

Inled ditt möte med en övning som skapar energi i gruppen och avsluta dagen med en känsla av att mötet verkligen gett deltagarna något att ta med sig. Vi kan bistå med aktiviteter som skapar bättre förutsättningar för en givande konferens, allt från samarbetsövningar, quiz-tävlingar och teambuilding. Fråga oss om mer information när ni bokar!

puff-team-aktiviteter

Teamaktiviteter

Gruppaktiviteter utanför mötesrummets väggar ska vara kul, utmanande och givande, samtidigt som alla ska kunna delta. Det är något vi har tagit fasta på och hjälper gärna till med att arrangera dem! Vare sig ni vill ta er ut på vatten i snabba båtar, engagera deltagare i en utomhusteamkamp eller smaka på viner och choklad så kan vi ordna det.