Event och Aktiviteter

Kastellet Stockholm och M/S Segelkronan används flitigt som både konferens- och eventlokaler. Uppskattade och roliga middagar, kalas, kick-offs, teamutmaningar har genomförts här, både inomhus och ute på Kastellholmen och på vattnet. Vi har lång erfarenhet av att organisera och genomföra event och ser fram emot att hjälpa er med ert.

På mötet

På mötet

Inled ditt möte med en övning som skapar energi i gruppen och avsluta dagen med en känsla av att mötet verkligen gett deltagarna något att ta med sig. Vi kan bistå med aktiviteter som skapar bättre förutsättningar för en givande konferens, allt från samarbetsövningar, quiz-tävlingar och teambuilding. Fråga oss om mer information när ni bokar!

puff-team-aktiviteter

Teamaktiviteter

Gruppaktiviteter utanför mötesrummets väggar ska vara kul, utmanande och givande, samtidigt som alla ska kunna delta. Det är något vi har tagit fasta på och hjälper gärna till med att arrangera dem! Vare sig ni vill ta er ut på vatten i snabba båtar, engagera deltagare i en utomhusteamkamp eller smaka på viner och choklad så kan vi ordna det.

Foretagsevent

Företagsevent

Kastellet Stockholm och M/S Segelkronan har vad som krävs för ett komplett och lyckat företagsevent. Här kan ni hålla er planeringsdag med möten och föreläsningar under dagen, för att fortsätta med drink på Kastellets borggård eller torn, och avsluta med middag och fest på M/S Segelkronan och/eller Kastellet. Möte, mat och fest i ett.