Erbjudanden och konferenspaket

Söker du en konferens som kombinerar båda nytta och nöje? Då har du kommit rätt!

Vi på Kastellet Stockholm ger våra kunder möjligheten att anordna kompletta konferenser och har i både egen regi och gemensamt med våra grannar Öppet Hav på Skeppsholmen satt ihop olika konferenspaket. Har ni egna önskemål? Hör bara av er så ordnar vi det!

Alla konferenspaket gäller heldagskonferens och inkluderar förmiddagsfika, konferenslunch och eftermiddagsfika. Bordsvatten, frukt/godisskål finns i lokalen under hela konferensen.

Minimum antal deltagare per paket 15 st.

Priserna nedan är ex moms.

Nyhetsbrev

Till dig som inte får vårt nyhetsbrev och är intresserad av att få erbjudanden, information och konferenstips från oss – maila oss på info@kastelletstockholm.se

2014-03-21 19.34.39

Konferenspaket med 3-rättersmiddag Från – 1 585 SEK per person

Komplett dag och kväll på Kastellet och M/S Segelkronan! Efter en dags konfererande på Kastellet ger en middag i mysig miljö ombord på M/S Segelkronan ett utmärkt tillfälle att avrunda och avsluta dagen. Ert sällskap får tillfälle att umgås och smälta dagens konferens tillsammans.

RIB

Konferenspaket med RIB-båt och 3-rättersmiddag – 2 395 SEK per person.

Maximera nytta med spänning! Er dag börjar med en heldagskonferens på Kastellet. Efter avslutad konferens fortsätter aktiviteterna då ni mönstrar på en av Öppet Havs RIB-båtar för en upplevelserik och fartfylld tur i Stockholms skärgård. Tillbaka på Skeppsholmen avrundas dagen med en 3-rättersmiddag ombord på M/S Segelkronan.

Okand_position

Konferenspaket samt position okänd Från – 1 595 SEK per person

Kommunikation är A & O! Här vänder vi på dagen och börjar med aktiviteten som sedan kan fungera som verktyg under resten av konferensdagen. I Position okänd ställs gruppen inför utmaningar som kräver en genomtänkt kommunikativ strategi, och där vissa verktyg för effektiv kommunikation blir extra tydliga.

IMG_5194

Konferenspaket samt mingel med snittar och mousserande Från – 1 225 SEK per person

Efter en heldagskonferens kan ni välja att avsluta dagen på Kastellets terrasser eller borggård. Vi serverar välsmakande snittar och bubbel samtidigt som ni kan njuta av Stockholms kanske vackraste utsikt över Djurgården, Gamla Stan och inloppet!

IMG_1050

Fiska er från Kastellholmen till Lidö Från – 3 595 SEK per person

Förmiddagskonferens på Kastellet Stockholm med förmiddagsfika samt lunch ombord på Segelkronan innan ni beger ut på en fisketur mot Stockholms norra skärgård och vår systeranläggning Lidö Värdshus. Här väntar en vällagad trerättersmiddag, boende (del i dubbelrum) samt frukostbuffé, förmiddagskonferens samt lunch.
Mer information om Lidö: www.lidovardshus.se

Pokal

Konferenspaket samt Kastellets kluriga 5-kamp Från– 1 595 SEK per person

Gör upp efter konferensen! Under dagen konfererar ni under fredliga former på Kastellet. Då konferensen är över – men eventuella meningsskiljaktigheter kvarstår – gör ni upp i en vänlig men tävlingsinriktad 5-kamp, där ni får använda både huvud och händer. 5-kampen fungerar även utmärkt som team-buildingaktivitet.